Sosyal Medya

Dünya

KanadaÂ’da helikopterle firar

Dünyaca ünlü motosiklet çetesi Cehennem Melekleri’nin 3 lideri, Kanada’nın Quebec eyaletindeki Orsainville Hapishanesi’nden helikopterle firar etti.



Quebec Eyalet Polisi sözcüsü Ann Mathieu, kaçan mahkûmların ünlü suç çetesi Hells Angels (Cehennem Melekleri) liderlerinden Yves Denis Yvon Lamontagne, Denis Lefebvre ve Serge Pomerleau olduÄŸunu açıkladı.

Olayın nasıl meydana geldiÄŸine iliÅŸkin hapishane yetkilileri ile görüÅŸtüklerini belirten Mathieu, “ÖnceliÄŸimiz helikopteri bulmak” dedi.

Quebec eyalet polisinin firar eden mahkûmlar için bölgede baÅŸlattığı arama operasyonlarına, Kanada Kraliyet Atlı Polisi ekipleri de destek veriyor.

Firar eden çete üyeleri, Kanada polisinin 2010 yılında düzenlediÄŸi bir operasyonda, yüzlerce silah, 41 araç, 1 uçak, 1 helikopter ve 905 bin dolar parayla birlikte yakalanmışlardı.

Quebec’in Montreal kenti yakınlarındaki St. Jerome Hapishanesi’nde geçen yıl mart ayında yine Hells Angels liderlerinden olan iki mahkûm havalandırma sırasında helikopterle firar etmiÅŸ; ancak birkaç saat sonra yakalanmışlardı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.